cazare in predeal karpaten

Wiki Article



cazare predeal cu mic dejun inclus
Acest loc este perfect pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate modern-day, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu one, 2 și three dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de Conditioning 24/7, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în by way ofța de lux.

Ai chicinetă complet dotată și utilată, living, baie și un dormitor la etaj. Cubul din Oglindă este locația potrivită pentru două sau most patru persoane.

We favored The truth that there was snow to the ski slopes (Using the assist of your snow equipment). Obtaining said this, the slopes had been really icy, entry was complicated with ice around the steps from the stairs for the slopes.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web site World-wide-web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Pentru o vacanță reușită și o stare de spirit bună, aveți nevoie de o atmosferă plăLoweră și de un aer proaspăt și curat. Soluția greată este să deal withți o cazare la munte în România, unde vă veți refugia de la rutina zilnică.

Situata in Predeal, la numai five moment de partia Clabucet cazare predeal cabana si 5 moment de gara, Casa Alexandra deschide portile luxului in stil contemporary. Casa Alexandra ofera gama completa a optiunilor tale pentru o vacanta reusita la Predeal: - ...

It vezi detalii exceeded our expectations, a fantastic spacious place in cazare predeal elexus a beautiful site, could not endorse it additional.

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern-day.

Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este amplasata casa. Aerul este curat, puternic ionizat, presiunea ...

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ five hundred m si la 60 m de Dn1. Parter: Dwelling, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Hotelul are un centru spa cu servicii comprehensive, un cafe și un club de sănătate. De asemenea, se oferă mic dejun complet gratuit, WiFi gratuit în zonele publice și parcare gratuită. Alte facilități includ un bar/lounge, săli de masaj/tratament și curățătorie chimică. Toate cele 186 de camere au facilități plăcute, cum ar fi halate de baie și papuci, precum și WiFi gratuit și Tv set cu ecran plat cu canale prin cablu.

“With them is often cazare rustica predeal good. That is my favorite hotel with the mountainside. From the Wintertime is often heat.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

cazare predeal cu ciubar Cabana Mountain See se afla in Paraul Rece care este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, beneficiind de un cadru organic pitoresc şi o locaţie deosebită iar altitudinea este de aprox. 1050 m. Condiţiile climaterice ...

Report this wiki page